Voordelen

Voordeel 1

Als lid van de Kinderyogaliga krijg je een eigen pagina op de Kinderyogaliga-website ( vermelding naam, specialiteit en website).  Bovendien mag je het Kinderyogaliga-logo gebruiken op jouw website, Facebookpagina, ... Als lid van de Kinderyogaliga mag je het charter gebruiken om aan te tonen waar wij als kinderyogadocenten voor staan. Het charter mag worden vermeld op je website.

Voordeel 2

Inbegrepen in het lidgeld is een groepsverzekering (dekking van burgerlijke aansprakelijkheid en juridische bijstand).

Voordeel 3

Bovendien geniet je als lid van de Kinderyogaliga van kortingen bij allerhand activiteiten, lezingen, workshops die de Kinderyogaliga organiseert. Als lid kan je ook intervisies bijwonen aan een interessant tarief. Wie zich blijft bijscholen als kinderyogadocent wordt ondersteund door de Kinderyogaliga.

Voordeel 4

Met je lidmaatschap draag je bij tot de bekendmaking van ons vak als kinderyogadocent bij bijvoorbeeld mutualiteiten, de overheid, organisaties, het groter publiek ... Zo zal de Kinderyogaliga ook aanwezig zijn op grotere evenementen zoals beurzen, de internationale yogadag ... Je maakt deel uit van een groter netwerk.

Voordeel 5

Je maakt deel uit van van een community, waar je gedragen wordt en van betekenis kan zijn.