Docent account profile for Charlotte Declercq

Charlotte Declercq
Kemmelseweg 55
8902 Voormezele , West-Vlaanderen
België
Telefoonnummer: 0468 18 00 23
West-Vlaanderen BE
Opleidingscentrum: 
Kinderyogadocent sinds: 
1 jan 2015
Balans Yogaschool
Yoga voor groot en klein

Verbinden... daar gaat het om bij Yoga, en daar gaat het om bij Balans Yogaschool.

 “Ik ben Charlotte Declercq. Sinds 2014 jaar heb ik enkele honderden volwassenen en kinderen geholpen om meer balans, energie en voldoening te vinden in hun leven.

Toen onze dochter er opeens een broer én een zus bijkreeg wist ik dat het roer om moest. Ik liet mijn uitdagende maar stresserende job in de HR-sector achter en koos voor mijn gezin en een nieuwe stek in Voormezele. 

Samen met mijn man, een hardwerkende en creatieve meubelmaker, maakten we van een oude brouwerij een thuis – voor onszelf en voor alle yogi’s die hier terug op adem komen.

De positieve effecten van yoga die ik zelf heb ervaren wou ik delen met anderen. Met volwassenen én met kinderen. Ik ging in de leer bij de besten. Zo volgde ik onder andere opleidingen en workshops bij Absolute Yoga, Thailand; Alignment Yoga bij Noah Mazé, Berlin;  kinder- en tieneryoga bij Vanessa Demeulemeester in Desselgem en Helen Purperhart in Almere, Nederland; zwangerschapsyoga bij Pure Yoga in Brugge,... Die opleidingen en mijn achtergrond als jeugdsportbegeleider bij Bloso combineer ik nu in Balans Yogaschool: een plaats voor ont-moetingen, creatieve ideeën, inspirerende gedachten, beweging en bewustwording. Een plaats voor yoga, voor groot en klein. 

Mijn doel is de hoogste kwaliteit van yoga-onderricht te geven en ervoor te zorgen dat yoga toegankelijk is voor iedereen.”