Docent account profile for Els Diependaele

Els Diependaele
Korte Munte 5
9620 Zottegem , Oost-Vlaanderen
België
Telefoonnummer: +31474314764
Oost-Vlaanderen BE
Opleidingscentrum: 
Kinderyogadocent sinds: 
19 mrt 2011
Via Promessa
... op weg naar jezelf ...

geboeid door wat mensen raakt - zoekend naar wat echt is - gevoelig voor alles mooi en waar is

Na vele jaren met hart en ziel in het onderwijs was het tijd voor bezinning. Wat een sabatjaar moest worden werd een rollercoaster van ervaringen. Eén daarvan was een ontmoeting met Vanessa Demeulemeester en amba-amba. En ik was verkocht. Kinderyoga opende mijn ogen voor heel veel moois, sloot zo erg aan bij wat ik al jaren voor de klas deed, maar was tegelijk zo nieuw, zo anders. Het besluit was dan ook snel genomen. Op 1 oktober 2010 zag Via Promessa het levenslicht. Gedragen door mijn mooi gezin en met de steun van velen kon ik mijn missie verder vorm geven.

Omdat ik geloof dat elk kind het potentieel in zich heeft om op te groeien tot een bewust en zelfverzekerde volwassene, mits we het voldoende kansen bieden om op een positieve manier met stress, prestatiedruk en moeilijke situaties om te kunnen gaan.
Kinderyoga, mindfulness voor kinderen en sensitief coachen zijn daar een uitgelezen middel toe dat ik wil aanbieden aan kinderen, maar ook aan hun ouders en scholen.

De opleiding tot kinderyogadocent volgde ik bij Vanessa Demeulemeester bij amba-amba. Aanvullende bijscholingen en workshops met betrekking tot kinderyoga volgde ik eveneens in de 'thuishaven' en ook bij Helen Purperhart.
Veronique Benoit (KiddyMinds) heeft me opgeleid tot mindfulness kindertrainer. 
In mei 2018 voltooide ik tevens de Yogateachertraining (200hrs) bij Joachim Meire. En intussen is het aanbod yoga voor volwassenen ook uitgebreid.

Via Promessa is naast praktijk voor kinderyoga en yoga voor volwassenen ook dè plek waar ik als kindercoach hoogsensitieve kinderen en hun ouders begeleid in hun zoektocht naar evenwicht. Het certificaat van kindercoach behaalde ik in Friesland in Centrum Tea Adema. Aan de Vrije Universiteit Brussel haalde ik onder leiding van prof. dr. Elke Van Hoof het certificaat van HSP Professional.

Met plezier sluit ik me aan bij de KinderyogaLiga omdat kwaliteit en authenciteit belangrijk zijn.