Docent account profile for bijakinderyoga_192

Bieke Jacobs
Beukenlei 20
2960 Sint-Job-in-'t-Goor , Antwerpen
België
Telefoonnummer: +32494338225
Antwerpen BE
Opleidingscentrum: 
Kinderyogadocent sinds: 
9 jan 2016
Bija Kinderyoga
Niets is mooier dan kleine yogazaadjes mogen planten bij grote kleine mensjes

Ik ben Bieke Jacobs.  Ik ben 44 jaar, getrouwd en heb 3 kinderen.  Al heel wat jaren ben ik in de ban van yoga.  Ik volgde zelf  intensief yogales en begon boeken te lezen.  Maar dit bleek niet genoeg. Daarom volgde ik een basiscursus yoga en verdiepte me in de yogafilosofie.  Het was voor mij heel duidelijk dat ik iets meer wilde met yoga, maar ik wist niet onmiddellijk in welke vorm.  Tot het voor mezelf duidelijk werd dat mijn opleiding tot opvoedster en mijn passie voor en kennis van yoga perfect verenigbaar waren in kinderyoga.  Ik volgde een opleiding tot kinderyogadocent bij Arterre in Nederland.  Ook volgde ik cursussen bij Helen Purperhart.  Verder deed ik heel veel zelfstudie om me meer en meer te specialiseren niet alleen in kinderyoga voor kinderen zonder al te veel problemen, maar ook in yoga voor kinderen met een beperking.  Ik volgde hiervoor een aantal opleidingen.   Dit voelt voor mij aan als de allerbeste keuze die ik had kunnen maken.  

Ondertussen geef ik dan ook heel gepassioneerd yoga aan kleuters, kinderen en tieners in mijn eigen dorp, maar ook in lagere scholen en scholen voor Buitengewoon Onderwijs.  Ook geef ik individueel les aan kinderen met een beperking.

Ik schreef ook het boek : Het boek met een dubbele bodem-visualisaties en verhalen met een boodschap voor kinderen.

Mijn yogaschool heet Bija, wat het sanskriet woord voor Zaad of Kiem betekent.  Graag wil ik bij kinderen op een speelse aangename manier het kleine yogazaadje planten...wie weet wat daar uit kan groeien....