Docent account profile for sarah_134

Sarah Neirynck
Oudburgstraat 48
9240 Zele , Oost-Vlaanderen
België
Oost-Vlaanderen BE
Opleidingscentrum: 
Kinderyogadocent sinds: 
2 jun 2018
Studio Pluim
Het leven moet niet vliegen maar fladderen

-Het leven moet niet vliegen, maar fladderen-

Met deze quote is het ooit begonnen. Ik las hem, hij bleef hangen en het werd mijn levensmotto (of dat was het eigenlijk al).

Als kleuterjuf en moeder zie ik dagelijks hoe onze kleintjes rondfladderen in deze hectische maatschappij. Spelen met kinderen is de ultieme onthaasting. Ze staan stil bij de allerkleinste dingen, kunnen 100 keer naar hetzelfde verhaaltje luisteren, genieten met al hun zintuigen van alles wat hen omringt en dit moeten we dus koesteren!

Tijdens mijn eerste zwangerschap kwam ik in contact met yoga. Lenig en fit blijven op een matje, that's my thing! Als juf zocht ik ook manieren om deze rust op een speelse manier aan de kleuters over te brengen. En zo rolde ik in de wereld van de kinderyoga. Na een aantal opleidingen, waaronder die van Helen Purperhart en Wobbelyoga, groeide het idee om er meer mee te doen. Met mijn ervaring uit het (bijzonder) onderwijs en allerhande bijscholingen ontwikkelde ik stilaan mijn eigen stijl. Sinds kort mag ik daar ook een certificaat van Cosmic Kids Yoga aan toevoegen!
Yoga bij Studio Pluim is zeker niet te serieus, maar vrolijk fladderig met een vleug(elt)je humor! De kinderen komen op een speelse manier in contact met yoga, dans, muziek en taal met hier en daar een Tik Tak- of creamomentje. Ook kinderen met een beperking zijn welkom, ik beschik over een grondige basiskennis SMOG & Vlaamse Gebarentaal.
Ons knus, gezellig nestje bevindt zich in het centrum van Zele en is makkelijk bereikbaar voor iedereen die even nood heeft aan wat minder gevlieg en wat meer gefladder.

Toen ik besloot om zelfstandig yogajuf te worden, had ik even schrik dat ik collega's zou missen maar toen ontdekte ik de warme mensen van de Kinderyogaliga met wie ik samen mijn enthousiasme kon delen!