Docent account profile for Els Devolder

Els Devolder
Bosweg 10
8490 Snellegem , West-Vlaanderen
België
Telefoonnummer: 0473/650920
West-Vlaanderen BE
Opleidingscentrum: 
Kinderyogadocent sinds: 
5 feb 2015
Yoga Aura Saha

Yoga Aura-Saha is ontstaan uit mijn liefde voor yoga en kinderen. Zelf beoefen ik al een hele tijd yoga aanvullend met meditaties en heb de positieve effecten op lichaam en geest mogen ervaren.

Bovendien ben ik gek op kinderen en heb ik verschillende jaren als kinderbegeleidster gewerkt.

Toen ik de kans kreeg om een opleiding kinderyoga te volgen, kwamen mijn 2 passies plots samen:  dit wou ik doen!

Vanaf dan is het heel erg snel gegaan, dankzij collega's met wie ik kon en nog steeds kan samenwerken en door een groeiend vertrouwen in mezelf. Zo kon ik van mijn passie mijn beroep maken en het op die manier delen met anderen.

Naast yoga komt alles waar kinderen van kunnen genieten komt aan bod: aerial yoga, massage, relaxatie, spel, crea, koken en bakken, muziek, fantasie, avontuur en nog zo veel meer. Dit kan onder de vorm van lessen, workshops en kampjes. 
Kinderen kunnen ook via yoga en heppiemassage individueel gecoacht worden.
Verder kunnen ouders met hun kinderen bij mij terecht voor yoga en massage, van baby tot tiener, individueel of in groep.
Ik begeleid ook zwangere vrouwen met aangepaste yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie.

Ik ben heel blij dat de Kinderyogaliga opgericht is. Zo kunnen we als kinderyogadocenten de krachten bundelen en samenwerken aan het welzijn van kinderen en gezinnen. Ik ben er zeker van dat er via deze weg nog mooie dingen op mijn pad zullen komen.